Waarom VoedingsRijk?

shutterstock_123066988

Gezonde voeding als basis

Bij VoedingsRijk staat gezonde voeding en een gezond leefpatroon voorop. Ons motto is niet voor niets: ‘een gezond eet- en leefpatroon is de voedingsbodem voor een fit en gezond leven’.

Of je nu wilt afvallen, je intensief sport en wilt weten hoe je voedingspatroon hierop af te stemmen, minder last wilt hebben van gezondheidsklachten of gewoon gezonder wilt eten en leven om je
weer fit en energiek te voelen. VoedingsRijk biedt je een advies op maat.

Advies en begeleiding afgestemd op jou

Iedereen is anders en ook elke situatie is anders. Dat maakt het leven nou juist zo interessant en kleurrijk! Daarom geen eenheidsworst bij VoedingsRijk, maar individuele adviezen die passen in jouw leven. Praktisch en bruikbaar, zodat je het gemakkelijk kunt inpassen in je dagelijkse leven en ook echt kunt volhouden. Ook de persoonlijke begeleiding is afgestemd op jouw behoefte. Veel begeleiding als je even een duwtje in je rug nodig hebt en lekker zelf aan de slag als je denkt dit zo te kunnen volhouden.

Als HBO-opgeleide voedingsdeskundige en gewichtsconsulente combineert Nicolette Hendriks gedegen kennis met een jarenlange zoektocht en ervaring naar de praktische inpassing van een gezond en VoedingsRijk eet- en leefpatroon in haar eigen dagelijkse leven. Haar passie voor goede voeding en een gezonde leefstijl zet zij graag in om ook anderen te helpen!

 • Product image

  Gezondheid

  Voeding is je beste medicijn. Helaas wordt de geneeskrachtige werking van gezonde voeding nog te vaak onderschat.
  Lees meer >
 • Product image

  Tussendoortjes

  Wij Nederlanders zijn gek op tussendoortjes. En terecht want ze zijn een belangrijk onderdeel van een uitgebalanceerd eetpatroon.
  Lees meer >
 • Product image

  Voeding en sport

  Intensief sporten vraagt om een volwaardig en uitgebalanceerd voedingspatroon om je lichaam van de juiste brandstof te voorzien.
  Lees meer >