Diensten

VoedingsRijk biedt je een scala aan mogelijkheden om je te helpen met het bereiken van jouw doel. Of je nu gewoon gezonder wilt eten en leven om je fit en energiek te voelen, wilt afvallen zodat je weer lekker in je vel komt te zitten of last hebt van gezondheidsklachten. Ook in de verschillende leeftijds- en levensfasen heb je te maken met verschillende behoeften aan vitamines en mineralen. Hoe pas je daar je voedingspatroon op aan? VoedingsRijk helpt je daarbij!

Onze werkwijze is geheel afgestemd op de doelen die jij wilt bereiken. Van eenmalige algemene voedingsadviezen, op maat gesneden voedingsadviezen met of zonder persoonlijke begeleiding, afvallen in je eentje of in een groep(je). Ook worden regelmatig workshops en webinars georganiseerd.

Kortom, bij VoedingsRijk kun je kiezen uit een breed aanbod aan diensten die jou helpen je doel te bereiken!

 • Product image

  Superfoods - supergoed!

  Voedingsmiddelen boordevol antioxidanten noemen we superfoods. Supergoed dus om regelmatig te eten.
  Lees meer >
 • Product image

  Gezondheid

  Lang geleden deed de wijsgeleerde Hippocrates deze uitspraak: "Voeding is je medicijn en je medicijn is je voeding". En het is nog steeds actueel en waar!
  Lees meer >
 • Product image

  Vitaal oud worden

  We willen allemaal gezond, gelukkig en vitaal oud worden. Er zijn plekken op aarde waar veel energieke 100-plussers wonen. Wat is hun geheim?
  Lees meer >